DE SAFTIGSTE BAKTE POTETENE SOM FINNES

Det er bare å carbe opp, bakt potet er livet! Lurer du på hva trikset for å lage de saftigste, og aller beste bakte potetene er? Det er å bake dem to ganger. Dobbelbakte poteter er ikke bare nydelige å spise, de er i tillegg supre om du har gjester som ikke bruker å være presise 😉

HVORDAN LAGE DOBBELBAKTE POTETER

Pensle noen store poteter (beregn 1 pr person) lett med olje. Dryss over litt salt. Bak i ovnen i 45 min, 1 time på 200 grader varmluft.

Skru av ovnen, vent til potetene har kjølt seg ned.

Bak i 30 minutter til på 200 grader varmluft.
Server med smør, rømme eller noe annet godt til.

   Bon appetit!

Og du, er du glad i potetstappe? Da må du teste denne fantastiske stappen!

Lagre

Lagre

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter