17.MAI 2018

Hurra for 17.mai! Jeg håper du hadde en flott feiring i går? Været vi var så heldige å få, gjorde i hvert fall sitt til at dette ble den beste 17.mai vi har hatt på lenge. Jeg lot kameraet ligge igjen hjemme, men telefonen er jo alltid med. Så her kommer noen snaps fra min instastory i går! Det er jo som dere sikkert alle vet, bortimot umulig å få til ett eneste fint familiebilde denne dagen. Vi startet dagen med å rusle bort til gode naboer for en veldig hyggelig 17.mai frokost. Det startet med is allerede her, så jeg mistet kjapt tellingen på hvor mange is som faktisk hadde gått med da det var tid for å bevege seg til neste fest.

Så var vi på hageparty, før vi dro til byen for å se på folkelivet og spise en god middag. Årets 17.mai middag inntok vi på Continental med hele familien, og det var helt fantastisk. En nydelig meny, utrolig hyggelig selskap og strålende vær. Da kan man ikke ønske seg mer!


Vil du se mer fra dagen kan du titte innom meg på instagram på @tinemonsenno, og trykke på profilbildet mitt for å se hele storyen 🙂