A BLUE CHRISTMAS

Jeg er svak for gode ullgensere og til jul fikk T denne blå litt tykkere ullgenseren av meg. Han hadde prøvd den på og nesten kjøpt den selv en liten stund før jul, men han la den litt motvillig fra seg og tenkte han heller skulle komme tilbake og se om den kom på salg, så det var ekstra hyggelig å se hvor glad han faktisk ble da han så at det var samme genseren som lå under treet. Siden det var bare denne ene i riktig størrelse igjen snek jeg meg tilbake dagen etter og fikk tak i den til jul.

Jeg knipset disse bildene i farten mens han holdt på å ordne med peisen før vi skulle dra fra hytten i går, i mange minusgrader ute hadde han ikke tid til å stoppe. Vi er vel tilbake i byen og jeg har holdt på å rydde ut av og organisere skap og skuffer i hele dag. Når to blir til en og så blir til tre blir det fort litt uoversiktlig i skap og skuffer. Jeg har som mål å rydde opp i både garderobeskap, kjøkkenskap og kjellerbod før nyttår. Jeg drømmer om litt bedre oppbevaringsplass på kjøkkenet, så da er organisering og oppryddning det som skal til.

I bought this blue wool sweater for T for christmas. I knew he liked it because he had already tried it on and almost bought it for himself a little while before christmas. But since he decided to leave it and check back for it after christmas I though it would be so nice to go back and get it for him and put it under the tree. It was a hit, he saw that it was the same sweater he had tried on right away. A well done christmas present, I snapped these pictures of him running out out the cabin yesterday, it was freezing so he didn’t have time to stop.