A HINT OF RED

                                                                                    sponset veskeMed vannkopper i hus hele uken og all tid inne har det vært om å gjøre å finne små prosjekter jeg har kunnet gjøre på gulvet sammen med han lille med alle prikkene for å bevare husfreden (vannkopper er nemlig ikke til å spøke med og dem vi har fått i hus er rimelig bestemte også!). Det er jo ikke alltid like lett å få gjort så mye fornuftig når de små er syke så da har jeg heller gjort masse ufornuftig, som å gi veskene mine en liten makeover! Jeg må jo le av meg selv, men det er jo bedre å gjøre små morsomme ting enn å ikke gjøre noe som helst. Jeg har knyttet skjerf og holdt på, byttet remmer og tatt en liten opptelling på forskjellige måter man kan pynte på veskene sine. Ekstra hyggelig var det å pynte litt på den fine røde vesken jeg fikk fra veskekolleksjonen til Caroline, rødt er så fint på vesker og jeg kan nå telle to røde vesker i samlingen.

Knytt et silkesjal rundt den ene veskehanken din for en nydelig liten detalj, jeg bruker gjerne det samme sjalet på alle veskene mine uansett farge og det er like fint på alle sammen. 

This week it’s been all about doing little projects on the floor with my little fellow at home with the chickenpox. So one of the things I’ve done is give my bags a makeover. I have to laugh at the whole situation (because doing makeovers on bags aren’t really a thing you set aside time for!) but when the little ones are sick you kind of just do whatever makes the situation livable (the chickenpox decided that did not include working on my computer). I got this lovely bag from Caroline’s bag collection for Adax and I pimped it up with a silk scarf, an easy, chic and fun way to decorate any bag. Just try it, most likely you can use the same scarf on every bag you have and it will look good. A great quick fix if you want your bags to look a little bit new again.