Å KLE EN VOKSENDE MAGE

Mens magen har vokst fra første stund, har jeg rett og slett mistet mojoen litt denne gangen når det kommer til å tipse om gravidantrekk. Sånn som jeg husker det, var det jo null problem å kle seg sist! Der kan du se, jeg skylder på kulden og at denne babyen kommer på et litt tidligere tidspunkt på året. I disse kalde vinter (og vår!) månedene har jeg rett og slett bodd i jeans med strikk i livet, og en eller annen oversized ullgenser. Lite inspirerende der alså.

I tillegg har det føltes litt rart ut å stappe magen ned i trange kjoler, men sist sverget jeg til bodycon hele veien. Denne gangen har jeg hatt litt mer behov for å kunne skjule den mer. Så da har jeg heller gått for vide kjoler som allerede har hengt i skapet. Nå er jeg allerede inne i slutten av andre trimester, og mojoen begynner så smått å banke på døren igjen. HELDIGVIS, det er jo også veldig godt å føle seg fin med magen.