Å KUN PAKKE HÅNDBAGGASJE

Det er noe med det å bare kunne dra med håndbaggasje når man skal fly er det ikke? Jeg setter hvertfall umåtelig pris på lange minutter spart ved både innsjekk og baggasjebånd. Så da vi var i Spania i sommer plukket jeg med meg dette hendige toalettmappesettet fra Sephora. Og siden jeg går på Obagi for tiden er det jo ikke så mye annet som skal med enn noen små pump av hver.


Jeg elsker sånne praktiske sett med forskjellige krukker og flasker til favorittproduktene dine. Det tar jo det så liten plass! Det er virkelig en drøm å reise med en så lett toalettmappe. Andre must haves for meg på tur er mascara og litt negleolje, tørrshampo og en god øyekrem. For ikke å glemme solfaktor, den er med over alt.

Og det beste av alt, du kommer hjem til en nesten urørt toalettmappe eller badehylle hjemme. Det er en herlig følelse det. Kanskje spesielt for de som har for vane å ikke pakke ut med èn gang de kommer inn dørene. Det er kanskje flere av oss? 😉