ACCESORIES TIL DE ALLER MINSTE

Siden det har regnet fra i formiddag har vi heller lekt inne i dag. Han gjemmer seg for han skal skremme pappaen som er på den andre siden av hjørnet. Jeg ler, han har blitt så stor! Hvordan skjedde det at jeg plutselig har en liten gutt og ikke en baby?

Jeg synes fortsatt at det er vanskelig å finne litt artige (rimelige) accesories til gutt, så dette beltet fra i fjor har blitt mye brukt. Det fine med accesories til barn som skjerf, tørkler og belter er jo at de ikke blir for små på lenge lenge og at man kan kombinere de med forskjellige plagg i forskjellige anledninger. Den gamle pologenseren han arvet i sommer har også blitt flittig brukt. Det er gøy med ting som har litt sjel 🙂


Om det er noen som har tips til meg om hvor jeg kan finne litt fine og ikke altfor dyre gutteaccesories, tar jeg imot tips med takknemlige armer!