BABYUTSTYR: BEDSIDE CRIB


Det begynner for alvor å nærme seg at det skal bli en til her hjemme, noe som også har begynt å merkes på utstyrsfronten. Jeg har ikke gått helt amok på innkjøpene altså, og selv om jeg har funnet flere ting på finn, er en bed side crib på hjul en av tingene jeg har kjøpt nytt. Dette må jo være en av de beste oppfinnelsene, en liten sprinkelseng man kan ta ned langsiden på, og ha helt inntil sin egen seng.

Den kan justeres i riktig høyde til sengen din, og så blir det så enkelt å flytte babyen over i sin egen krybbe etter amming (jeg er en av disse mammaene som blir helt tullete av å skulle sove med en baby inntil meg 24/7 om natten!), så dette gleder jeg meg til å se om funker i praksis. En annen ting jeg har gått for denne gangen, er et babynest. Et lite ekstra «rede» til den første tiden, som gjør at det blir trangt og godt for babyen å sove for seg selv. Babynestet tipper jeg at jeg kommer til å flytte litt rundt på gjennom dagen også.