BÅDE MOR OG MINI I STRIKK


Vi har rukket både det ene og det andre allerede i dag, og jeg må innrømme at jeg er veldig klar for kaffe og en lunsj nå.Tror dere ikke det er to hjørnetenner på vei? Så nå er det på an igjen med nattevåk. Det er bra jeg har fyllt på med de sterkeste av nescafékapslene mine.


Jeg er veldig glad i sånne hele strikkedresser som w har på seg i dag. Det er jo så mye fint man kan strikke til barn, men det er bare så synd at jeg fortsatt ikke vet opp ned på en strikkepinne. Da er det godt man kan finne det andre steder. Denne ulldressen har hengt fremme så lenge jeg kan huske nå, og bare ventet på at den skulle passe på. Jeg håper den fortsetter å passe både gjennom høsten og begynnelsen på vinteren. Jeg føler den er så norsk også med det fine strikkemønsteret sitt på brystet og hele veien rundt. Og mørkeblå, be still my heart.

Den fine bjørneluen var det en supersøt venninne fra barndommen som heklet til w for en stund siden. Den passer heldigvis ennå. Det er så herlig med slike skjønne personlige ting, jeg har nesten lyst å bruke den selv.

// Mor: skjørt laget av kjole / genser Peak performance / ankelstøvletter acne / baby: ulldress nameit / heklet bjørnelue //
                          
Jeg håper dere får en strålende tirsdag.