DESIGNPERLEN MED LYD FRA BANG & OLUFSEN

Endelig fikk vi musikk i hus! Vi har rett og slett flyttet fra innebygde løsninger med lyd, og i helgen klarte vi oss ikke uten musikk her lenger. Valget falt på denne. På kun få dager har den lille trådløse høytaleren fra Bang & Olufsen blitt vår beste venn. Vi er så overrasket over hvor mye futt det er i den! T er jo helt gal når det kommer til lyd, så da han proklamerte at han digget den, måtte jeg stoppe meg selv fra å si «I told you so» (helt ærlig, mulig den strofen kom ut også altså).

Det beste tipset jeg har på lyd for øyeblikket, om du er på jakt etter en knallgod liten høytaler som i tillegg ser bra ut. Jeg skal innrømme at det er et ekstra pluss. Den fine skinnremmen er en fin detalj.


Den har lang rekkevidde også, og du kan gjerne legge fra deg telefonen langt unna uten å miste kontakten. Tommel opp!

Jeg har startet på de sikkert endeløse turene til Maxbo og Ikea- for å si det sånn så er det det kveldene blir brukt til nå. Men nå er det bare leveringstiden som står i veien for å komme i gang her hjemme med de første tingene! Det blir en kaotisk høst og vinter, men jammen blir det ikke gøy også. Det er så morsomt at dere følger med!