BARNESENG / INVESTER I ELLER KJØP RIMELIG?

Barnesenger finnes i alle prisklasser og varianter, men er det en ting jeg synes det er verdt å legge litt penger i så er det en klassisk seng til barnerommet. Det finnes rett og slett ikke så mange fine barnesenger, men de som er fine er VIRKELIG fine. De fleste av disse er dessverre ikke på budsjett, men allerede før jeg var gravid visste jeg at jeg ønsket meg en Kili seng til barnerommet. Klassisk dansk design laget for å vare. Tre år senere har den vokst med lille w, vi har trukket den ut bit for bit etter hvert som han har blitt større og lengre og sitter igjen med et funksjonelt og nydelig møbel til barnerommet, en juniorseng som han enda skal ha noen år. Hvordan sengen så ut hakket før dette kan du se i dette innlegget.

Ellers på barnerommet består flere av løsningene fra IKEA og andre budsjettvennlige butikker, sammen i en miks av arvede leker, små skatter vi har funnet på reise og oversized lekedyr som jeg er helt sikker på blir levende om natten..