ET BARNEVENNLIG TIPS TIL SØNDAGSLUNSJ

Vi har kost oss med en skikkelig søndagslunsj ute i byen i dag. Jeg samler på fine tips til hvor det er barnevennlig å ta med familien å spise lunsj i helgene, og tenkte jeg skulle dele enda et med dere. Når man skal ha med barn er det ekstra godt med litt romslige steder, og jeg elsker å dumpe ned i gode spisestuesofaer fylt med puter. På den måten får de minste sitte helt inntil om de vil. Og har litt mer frihet til å slappe av i en myk sofa, enn på egen stol.

På søndager har SÜDØST på Grünerløkka all u can eat buffet, til 199kr! Jeg er en sucker for asiatisk fusion, og heldigvis er gutta mine helt med. Jeg vet ikke akkurat hvor aldersgrensen går, men de bruker i hvert fall å være veldig grei på at de aller minste spiser gratis 😉

Det er uansett veldig hyggelig å kose seg med mange forskjellige småretter på bordet. Som alle bare kan plukke fra. Så står man helt fritt til hva man har lyst å smake på. Perfekt for late søndager hvor man bare vil slappe av og ta livet med ro sammen med fine folk. Man må ikke ha barn, her er det like hyggelig å legge jentelunsjen, som å treffe gode venner til et glass vin. Social eating, og som bonus veldig barnevennlig. Et tips å notere!