BEHIND THE SCENES

Behind the scenes! Som du ser, det er ikke alt som er ferdig her hjemme. Men siden det var flere som ville jeg skulle dele mer underveis, tenkte jeg å bli flinkere til akkurat det. Vi har hatt et par måneders pause fra å pusse opp nå (bortsett fra malere som var innom i forrige uke), og det har vært så deilig! Jeg tror det er viktig å ta litt fri fra rot og oppussing underveis, for å slippe å bli helt sprø.

I tillegg er det utrolig viktig å bo seg inn, kjenne litt på hvordan man lever et nytt sted når man er i en slik prosess. Det er rart med det, etter en stund så virker kanskje ikke ting man følte var kjempeviktig å forandre, like viktige lenger. Mest sannsynlig har man oppdaget andre ting man heller kanskje vil endre på. For en bedre flyt i hverdagen, bedre utnyttelse, eller bare pur estetikk. Å ta litt tid til å tygge på enkelte ting, er ikke dumt.

Vi er superhappy med størrelsevalget på flis til gangen, 80×80, jo større jo bedre! Bonusen i tillegg til at det ikke blir så delt opp, er at det blir færre fuger. Den trefargede trappen har fått noen herlige strøk med hvit maling, og fått nytt liv rett og slett.

I neste etappe skal vi skifte gulv i andre etasje, og sette i gang med prosjekt soverom. Det blir spennende å se hvordan planen funker i praksis, du fikk kanskje med deg hvordan jeg ser for meg skapløsningen på soverommet i dette innlegget. Her i trappen blir det ikke tapet, men noe annet spennende. Jeg er ikke heeelt sikker på hvordan jeg skal få til det jeg ser for meg, men jeg lover å dele når vi er i gang. Men først, vi får samle sammen energien til å brette opp ermene og få revet opp gammel parkett til fordel for ny. Å friste med en god familiemiddag kommer man langt mer her merker jeg 😉