BENK I VINDUSKARMEN

En benk i vinduskarmen har gitt oss en kjempefin sitteplass. Det tok meg ca. fem minutter etter at jeg hadde sett prospektet, før jeg hadde bestemt meg for at dette karnappvinduet måtte få en plassbygget benk. En litt under fire meter lang nisje, har nå blitt ekstra sofa- og slappe av plass. Jeg krøller meg opp i her med en kopp kaffe, og barna hiver seg ned for å tegne, leke eller spille kort. Her kan du se hvordan det så ut underveis.

Ikke er jeg redd for den heller. Stoffet jeg har valgt, er nemlig VERDENS mest praktiske stoff, Sunbrella. Tror du ikke på meg? I dette innlegget kan du se hvordan det går når jeg heller ut et helt glass vann her.

En slik vindusbenk behøver gjerne en god pute. Siden jeg ikke var veldig giret på å legge ut på dette prosjektet selv – den har både skrå sider inn mot vinduene og er veldig lang, ble løsningen min å få laget benkeputen på Skumplastsenteret, en liten butikk som ligger på Alnabru. Jeg hadde så lyst å ha en hel pute på den totale lengden, uten skjøter. Det samme med stoffet. De fikset biffen uten problemer, og var utrolig raske på leveringen.

Benken gir også ekstra oppbevaring. En super måte å få unna rot som man ikke har lyst å ha fremme. Vi har f.eks puttet alt av ledninger, kabler og bokser til tv og internett her.

Dagens tips 🙂