HVA ER BEST? QUINOABURGER ELLER KIKERTBOLLER?

Annonse

I et iherdig forsøk på å prøve å kutte litt tilbake på antall kjøttmiddager, har jeg fått sansen for å bruke quinoa i mer enn bare salater. Jeg er fan av quinoa, så da jeg ble spurt om å teste kikertbollene og quinaburgeren til Risenta måtte jeg gjøre det til en konkurranse. Hva er best?

Både kikertbollene og quinoaburgeren inneholder økologiske bønner, erter og kjerner. Har ingen lumske tilsetningsstoffer, og er smakssatt med naturlig krydder. De smaker også masse! Du finner dem i suppe- og grytehyllen på Coop Obs og Coop Mega. Men tilbake til konkurransen, hvilken rett stikker av med seieren- quinoaburgeren eller kikertbollene?


Jeg har rullet inn stemmer fra hele familien, og resultatet er faktisk todelt. Mens quinoaburgeren vant hos T og meg, gikk minstemann rett for kikertbollene. Burgeren av quinoa har utrolig mye smak, og med hjemmesnekret brød og poteter til ble det vinneren hos de voksne. Kikertbollene er enda mer barnevennlig, og med pasta og tomatsaus er det et utrolig fint vegetaralternativ.

Det er i tillegg veldig lett å lage begge disse rettene. Det eneste du behøver å gjøre er å tilsette vann, forme blandingen til enten burgere eller boller. Og steke dem i stekepannen eller i ovn. Vips har du en enkel måte å spise grønnere på.

Risenta er også opptatt av å ta vare på miljøet, og ønsker at maten vi spiser også skal være bra for planeten. De kommer hele tiden med nyheter, så hold øynene åpne for disse gule pakkene med produkter. Kikertbollene og quinoaburgeren deres finner du som sagt hos Coop Obs og Coop Mega, og har en utsalgspris på Kr 49,90.

Og du, har du lyst å vinne en Risentamatkurv? Da legger du igjen en kommentar under om hvilket av de to produktene du liker best eller har mest lyst å teste!

Lagre