BITTER SWEET

Det å skulle gå fra å ha alt på ett plan, til å «boltre» seg på flere etasjer er både rart og spennende. Jeg sier «boltre», for vi er jo kun tre, og vi har aldri hatt så stor plass som vi får nå fremover. For å si det sånn, med sånn ca. en sofa, en puff og et spisebord med på flyttelasset,  skal det bli interessant å fylle opp et helt hus.

Jeg leker meg allerede med planløsningen for hvordan vi kan ha det både oppe og nede- og vi kaster ball om hva vi har lyst å gjøre hver kveld. Jeg innrømmer det, prosjektet i seg selv er halve morroa! Jeg gleder meg sånn til å dele fra prosessen med dere. 6 dager igjen så står vi der med nøklene i hånden!

Men først, det er flere ting jeg kommer til å savne meg ihjel etter her hjemme. Og de tenker jeg at vi må prøve å nyte litt ekstra. Den vakre utsikten fra kjøkkenvinduene, ut over hele Oslo. De varme gulvene, peisen som skrur seg på med et klikk og varmer hele leiligheten på et blunk, det oransje soverommet, luksusen med den deilige terassen, lyset som flommer inn gjennom store vinduer, den varme garasjen og fantastiske naboer. Det er bitter sweet, det er det <3