BLI KLAR TIL JULEBORDSESONGEN MED DAVID-ANDERSEN

Annonse

Mens kveldene blir mørkere, begynner julegaveønskene å krible! Nå er det ikke lenge til julebordsesongen starter, og ikke minst, til julen ringes inn. Har du ønskelisten klar allerede? Diamanter og edelstener er noe helt spesielt, og sammen med David-Andersen har jeg fått lov å vise dere mine favoritter til jul. Søren at jeg allerede har hatt bursdag! 😉

Denne gangen har jeg plukket ut noen nydelige smykker både til ham og henne, så følg med om du behøver noe glitrende til julebordsesongen, eller julegavetips til din kjære! Det er ikke lett å shoppe til disse mennene synes jeg, men denne gangen har jeg fått noen gode stalltips. Du vil kanskje ikke tro det, men i år står en PENN øverst på listen.


Skal du kjøpe gave til en som har alt? «Hvor stor forskjell kan det være på en penn liksom?» Jeg var nesten litt irritert da jeg spurte. Han som stod bak disken så på meg et øyeblikk, før han fant frem denne pennen og gav meg en notatblokk. «Prøv selv» sa han, mens jeg tok pennen i hånden. Ja hva skal jeg si, det var som å skrive i luft. Pennen lystret enhver bevegelse uten motstand. Den var som laget for hånden min, og linjene skrev seg nesten selv bare jeg nærmet meg papiret. Hver gang jeg tar i en vanlig penn nå tenker jeg på hvor god en penn egentlig kan være! Om du ikke tror på meg, må du bare prøve- jeg tror du kommer til å få en skikkelig aha opplevelse!

For å si det sånn, er det en penn man ikke er keen på å miste, så er det en Rollerball fra Montblanc!


(Dykkeklokke) herre TAG Heuer / Mansjettknapper / Penn Montblanc / Tynne diamantringer / Tennisarmbånd 


En fin klokke er også en sikker vinner, og denne fra TAG HEUER er både en lekker og praktisk klokke du kan dykke ned til 100 meter med. Sammen med noen klassiske, men moderne mansjettknapper. Jeg fallt for disse formet som en knute fra Montblanc.


På min egen ønskeliste troner det gjeveste av det gjeve, nemlig et tennisarmbånd. Glemt fest, jeg hadde brukt det hver eneste dag. Til sneakers og t-skjorte! Jeg drømmer meg alltid helt bort når jeg er innom David-Andersen, og jeg elsker å gå å titte på gamle og nye klassikere. Tennisarmbåndene må jeg alltid innom, det er som om jeg må sjekke om de fortsatt er like vakker som jeg husker dem.

MEN, det som kanskje er et litt mer praktisk gaveønske, er den nye klokkemodellen til TAG Heuer som jeg har på meg. Den kommer med en klassisk stållenke, men det går an å kjøpe ekstra skinnreim til, for enkelt å variere stil og uttrykk. Jeg elsker hvor lett det er å skifte rem selv! Med vakre diamanter i blir klokken et smykke i seg selv, og kan enkelt styles til forskjellige anledninger bare ved å bytte rem. Skulle jeg være ekstra heldig med gavene i år, ønsker jeg meg tynne diamantringer som jeg kan bruke flere av sammen. For ikke å snakke om øreringer eller creoler som det heter, med diamanter.


De minste gaveeskene skal man heller ikke kimse av! Diamantøredobber (både enkle diamantøredobber og runde øreringer) er noe man ikke kan bomme med. Smykker som kan brukes lag på lag, med forskjellig anheng og lengde er også en av mine go to stylingvarianter jeg bruker så ofte jeg kan. Den nydelige diamanten rundt halsen finner du her.

Sukk, det er bare å stålsette seg om du tar turen innom en David-Andersen butikk eller klikker deg innom den fine nettbutikken deres– du kommer ikke ut igjen derfra uten å ha funnet noe fint.