BLOGSTYLE PÅ SANDVIKA STORSENTER

Annonse

Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov å være med på vårens blogstyle på Sandvika Storsenter! Blogstyle går av stabelen 16. – 21. april, med tags som henger rundt i butikker. Du kommer til å få vann i munnen av alle nyhetene de har inne nå, det er bare å stålsette seg. Trekk pusten dypt, kast av deg vinterklærne og gjør deg klar til et dypdykk ned i vår og sommer. Jeg vet ikke med deg, men jeg har nesten lyst til å brenne de trauste ullgenserene mine etter denne vinteren som har vært.

Jeg har nemlig vært rundt og plukket ut en rekke vårnyheter på Sandvika Storsenter, som du bør ta en ekstra titt på. Disse finner du med en liten merkelapp med navnet mitt på, i utvalgte butikker. Jeg har vært innom Gant, Olivias Verden, Mark + Brandy, littSNOB, heltCOCO, Mariannes, Ginny, Superdry, KappAhl og Anton Sport. Her kommer noen av mine beste tips!

DETTE pysjamas-settet fra Mark + Brandy er til å dø for. Jeg hadde gått rett fra sengen til jobb, stylet det med et par hæler til fest, og sandaler til sommeren. Takk gud for at pysj til hverdags har blitt stuerent utenfor husets fire vegger! Ps: behøver du en ny strandveske i år? Løp innom LittSNOB, og sikre deg den lekre cult vesken under!   
Vi er endelig inne i solbrillesesongen igjen, etter å ha tuslet rundt i mørket i flere måneder. Jeg har noen futuristiske briller på ønskelisten, som disse fra Mark + Brandy.

Det er vanskelig å ikke finne noe hos Mark + Brandy. Jeg er inne i en to-delt sett periode, og har fallt pladask for dette blåmønstrede skjørtet og blusen. Enkelt å style opp med pumps, eller høye sandaler mot sommeren. Eller ned med sneakers og boots. Tærne får jeg under kontroll hos LAKKBAREN på Sandvika. Det er min lille guilty pleasure, som jeg ikke har det spor dårlig samvittighet for. Egentid + en knallfin pedikyr som holder i fem uker, det blir ikke stort bedre enn det 😉

Skinnbuksene som det var vanskelig å forlate i butikken (det er mulig jeg må løpe tilbake igjen for dem!), er hvite. Med en rød og en sort stripe på hver side. Jeg har sjelden følt meg så kul! Det var som å ta på seg en pakke med smør- årets desidert fineste skinnbukser henger og venter på deg hos GINNY, i 2 etg. på den gamle delen av senteret!


Leoprint hos Mark + Brandy.

Jeg sikret meg forresten påskeantrekket fra Anton sport i år. Jeg er bl.a vill etter disse nikkersene, og hos Anton sport har de dem inne i flere fine farger. Uansett hva du behøver, finner du det du trenger der. Både på utstyrsfronten og på klesfronten.


Oransje farger hos Ginny, blått og rosa hos Mark + Brandy. Start med vindushoppingen før du går inn, og la deg inspirere av vårens produkter over alt. Du angrer i hvert fall ikke på at du tar turen til Sandvika Storsenter for å shoppe litt nytt til garderoben. I April åpner nemlig ZARA der også, det må vi si er en super nyhet!

Sjekk ut mer fra BLOGSTYLE på SANDVIKA her!