BLYANTSKJØRTET HØRER IKKE BARE HJEMME PÅ KONTORET


Fin sommerdag til deg! Eller, her er det grått vær så langt øyet kan se, men da passer det jo bare ennå bedre å fylle dagen med litt jobb inne. Jeg driver og omstiller meg tilbake til vanlig hverdag, og det er i grunn helt topp det også. Det er noe med disse vante rutinene som er fint å holde, selv om jeg ikke gir slipp på sommeren helt ennå. Så da blir jeg sittende inne i noen timer før det bærer avgårde til et møte i formiddag. Uansett tenkte jeg å starte dagen med dette sommerantrekket som jeg enkelt dresser opp eller ned. Blyantskjørtet kan være litt tricky å få kontroll på, i hvert fall om man tenker at det fort blir litt for jobb-relatert. Men med lave sko eller sneakers blir det avslappet og fresht med en gang.


Denne vakre skapningen ville bli med på bildene da hun gikk forbi! En nydelig gammel dame som trippet grasiøst videre etter et liten fotostopp.
Ha en herlig dag!