SES VI PÅ ONSDAG?

Annonse

En ting jeg alltid undervurderer, er følelsen lekkert undertøy kan gi deg. Enten det er sexy eller avslappet, det er virkelig det lille ekstra som skal til. Fra november finner du det nye undertøysmerket BonBon Lingerie i alle Marinka undertøysbutikker og nettbutikker. BonBon Lingerie er designerundertøy som ble etablert i 2004, og etter mange års suksess i Estland kommer det nå til Norge. BonBon Lingerie fokuserer ikke bare på detaljer, men har fokus på hele prosessen og vet hva som er viktig for å sikre både passform og kvalitet.

Kom til BONBON LINGERIE på deres kundekveld på Storo Storsenter ons 22.11 og sjekk det ut selv! Jeg kommer for å vise mine favoritter, og sammen med Elisa Røtterud og salgssjefen i BonBon Lingerie hjelper vi deg å finne de modellene som passer akkurat deg best. Du får også 20% rabatt på produktene, og de 20 første kundene får en liten gave i tillegg! Jeg håper vi ses i Marinka undertøysbutikk i andre etg. på Storo Storsenter 22.11, klokken 17-19.

 Målet til BonBon er å skape kolleksjoner med riktig passform og støtte, samtidig som designet skal være pent å se på. Kolleksjonene strekker seg fra sporty og behagelig til sexy. Perfekt for å slappe av hjemme, som til romantiske kvelder.

Jeg håper vi ses på onsdag! Møt opp i andre etg. på Storo Storsenter, i butikken Marinka mellom kl 17-19 🙂