BORDDEKKING MED FINT TILBEHØR

Borddekking med fint tilbehør? Det er jeg en sucker for. Noe som gjør at bordet blir fint i en fei! Jeg liker at borddekkingen går raskt, samtidig som det blir fint.

Bordbrikker og tøyservietter er vel den enkleste måten å få inn både tekstur og kontraster på, når man dekker bordet. En annen ting er serviettringer. Etter å ha klart å rote bort de få serviettringene vi faktisk hadde (i flyttingen), ble jeg så glad da jeg fant noen fine «sløyfer» til bordet i sommer. I skinn blir de ikke så søte som ordet sløyfe skulle tilsi. Bonusen er at her trengs ingen øving på serviettbretting. Du bare drar servietten gjennom løkken, og får en fin vri på bordet.

Jeg tror disse heter Loop- jeg fant dem på interiørbutikken 2.Etg på Røa. De grå bordbrikkene er fra Kid.

Et lite fredagstips fra meg!