DÅRLIG WIFI? DETTE ER REDNINGEN

Dårlig wifi er til å rive seg i håret av! Sliter du med at wifien ikke holder helt ut til alle kriker og kroker hjemme? Da har jeg et tips til deg. Jada, man skal gjerne oppdatere både router og annet, men hva gjør man når man allerede har den sterkeste routeren?

Det som kan funke er å bruke f.eks google wifi, men alt av slike duppeditter som skal erstatte routeren din og lage egne nettverk, må også være tilkoblet direkte til modemet. Da får du også problemer med ledningene, skal du ha lange ledninger fra modemet til der du har dårlig nett? Vårt trådløse nett fungerer veldig dårlig i andre etasje, hvor vi har både soverom og kontor. Det har irritert meg i nesten et helt år- Løsningen var rett foran nesen på oss på Elkjøp!

Livet mitt ble rask mye mer komplett da vi plugget inn denne lille saken, en extender eller repeater. Denne behøver ikke å være fysisk koblet til routeren din med ledning! Den behøver kun strøm. Du setter den i støpselet, og kobler den trådløst til nettet du allerede har (da skal ikke du være lenger enn 3 meter borte fra routeren), også følger du bruksanvisningen på hvordan du setter den opp.

SÅ kommer det geniale, etter at du har koblet den til nettet, tar du den ut igjen av stikkontakten og flytter den dit hvor du ønsker å booste nettet! Så med en gang du har fått den koblet opp, kan du flytte den lenger unna, til en stikkontakt i området der hvor du mangler wifi!

Det har løst ALLE våre wifi-problemer, og vi har nå full styrke på alle «viftene» både på telefoner, datamaskiner og ipads. Den heter Air Link Wifi Range extender, og kostet akkurat under 800 kroner. Løp og kjøp!