DEN AVSLAPPEDE SOMMERBLUSEN

Ah, sommeren er tilbake! Skjørtet like så, er det bare meg eller er det nesten vanskelig å kle seg for tiden? Jeg har litt vanskeligheter med å stole på at det faktisk holder med kun en topp og et skjørt når man skal avgårde om morgenen, så det ender opp med at jeg alltid har vesken full av «ekstraklær» i tilfelle rottefelle.

Solhatten er heller aldri langt unna! Jeg var nemlig hos min faste hudekspert Silje A. i går, for en ny runde med mesotherapy. Er både litt rød og nuppete i dag, men det kjennes likevel så herlig å gi huden en boost nå inn i sommeren. Om du lurer på hvilke hudbehandlinger jeg sverger til, forteller jeg mer om det i dette innlegget.


/ Topp Zara / skjørt asos / veske L’Occitane /

Zara har så mange fine topper for tiden. Denne hvite lå nederst i en blå ikeapose da jeg startet å pakke inn klær i skapet vårt i helgen (yay!). Elsker den avslappede og løse looken.

Ha en HERLIG dag!