DEN BESTE STAPPEN DU HAR SMAKT


Jeg er gal etter stappe. I alle former, men aller helst med potet. Smør, melk, potet og masse krydder, det blir ikke bedre! Helt til jeg oppdaget denne, en stappe med blomkål, brokkoli og potet. Den er så god at vi har spist den hver dag i det siste.. det sier litt. Den går nemlig til det aller meste. Både til fugl, kjøtt og fisk. Og kan selvsagt nytes slik som den er, uten noe ekstra til. Det beste av alt, du har den på bordet i løpet av 15 minutter!

Du trenger:
4 mandelpoteter med skall
1/2 Blomkål
1/2 Brokkoli
ca. 25 gr smør
1/2 dl melk
1 klype salt

Skjær potetene i skiver (på den måten koker de kjappere, og mer i takt med blomkålen og brokkolien). Skjær blomkål og brokkolien i litt mindre bunter. Fosskok poteter/brokkoli og blomkål i 10 minutter. Hell av vannet, tilsett smør, melk og en klype salt. Bruk stavmikser for å lage en jevn puré av grønsakene. That’s it!


Den er så god! Dagens lille middagstips om du lurer på hvordan du skal klare å lure inn masse blomkål og brokkoli i middagen 🙂