DEN LILLE SORTE (SYKKELSHORTSEN)


Jeg er lei av å kjøpe gravidklær, og gir tommel opp til alt som faktisk kan passe fra det vanlige skapet. Sykkelshortsen er både elastisk og myk på- vinn vinn sier jeg! Sort er virkelig «slankende», men ikke la deg lure av vinkelen. Magen er absolutt med 😉
  
Ellers har jeg blitt helt opphengt i elsykkel nå! Etter å ha sett min venninne Dagny i aksjon med sin knallfine Tern longtailsykkel, med plass til barneseter til begge barn bak og all mulig oppbevaring- har jeg nå blitt helt besatt av tanken. Er det noen av dere som har erfaring med shippe rundt kids i forskjellig alder på disse syklene? Det går jo an å få så utrolig mange kombinasjoner med setene bak.

Bare å begynne å spare her altså (jeg har svidd av årets skattepenger på tannregulering, mer om det senere!), og vente på at mini i magen blir stor nok til å sitte på.