DEN SORTE HAVRE OG HAVREGRYNSGRØT

Vi er hooked på havregrynsgrøt fra Den Sorte Havre! Jeg ble tipset fra svigermor om at vi måtte kjøpe denne, og 10 pakker senere er vi søren meg hektet. Er det verdens sunneste havregryn? Den er laget fra urkornet svarthavre fra Østfold. Metter ekstra godt i magen, og holder mye lenger enn normalt. Jeg blir gjerne sulten igjen med en gang etter frokost, men denne holder til lunsj.

Ikke spør meg om den eksakte innholdsformelen, men det skal være mye mer fett, og mindre karbohydrater i enn vanlig hvit havre. Noe som holder på denne metthetsfølelsen. Renere og bedre, og mye mer digg! Rett og slett.

T og mini går for «standard» varianten med kanel, sukker og rosiner. Mens jeg har fått en åpenbaring, med min sedvanlige yoghurt oppå grøten. Yoghurt og havregrynsgrøt kan anbefales, virkelig. Toppet med en god dæsj friske bær gir det en super start på dagen. Dagens tips for en frokost som holder lenge!

Er du sulten? Da må ta en titt i matarkivet mitt her!