DENIM DAYS

God morgen! Har du sovet godt? Her i huset våknet vi grytidlig, og jeg var så heldig at det stod en varm kopp kaffe og ventet på meg på nattbordet, sammen med en god frokost. Morgenen min i disse dager består av å bli vekket av ett stykk hoppende wilhelm, og ett stykk hoppende hund hakk i hæl. Da har de gjerne tatt et par runder rundt spisebordet først, for å få opp ekstra fart. Det er bare flaks om de ikke treffer noen av de mest essensielle delene av kroppen, som hardt hode mote nese, eller et kne kjørt rett inn i magen. Oj oj oj, og der var vi i gang igjen ja tenker jeg og gløtter mot alarmklokken som har såvidt har blitt seks. Så er det full rulle, til mini er innstallert foran barnetv- og jeg kryper tilbake i sengen for å nyte en stor kaffe.

Nå sitter jeg her med en ny kopp i hånden, og sier hei til dere i en morgenoppdatering. Det begynner å bli en stund siden sist! Vi har litt over en uke igjen av ferien før hverdagen er tilbake, hva med dere? Det er det samme hvert år, denne siste uken av juli og starten på august står byen nesten stille! Man glemmer hvor telefonen ligger i løpet av dagen, og det er nesten litt som når man tar en ekstra lang fødselspermisjon- man glemmer jo helt at det ikke er noen andre hjemme den siste tiden!/ Veske L’Occitane / skjørt + dongrijakke asos / smykke + ørdeobber pieces uniques /

Vi skal nok klare å fylle denne siste uken også. I dag regner det, men vi har planer for det, jeg tar med kameraet så får dere bli med.

Ha en herlig onsdag!
Lagre