DENNE STRANDVESKEN

Det har gått i strandvesker hos meg siden mai en gang. Denne med skinn på er så fin, i år står Loewe for sommerens beste vri på stråvesken for min del. Vi kan vel bruke dem en liten stund til?


/ Jeans Gina Tricot / Topp Zara / Veske Loewe / Sandaler Hermes /

I dag gikk startskuddet for en ny type hverdag. Vi går nemlig spennende tider i møte, skolestart er jo rett rundt hjørnet! Er det flere som skal starte på skolen nå? Minstemann har fått en soft start med AKS, noe han har gledet seg enormt til. Det er jo fantastisk å bli kjent med skolen før man begynner for fullt. Jeg skal innrømme at jeg er veldig spent på skolestart- det er jo ikke til å komme unna at det kan være litt utfordrende å være gutt, som i tillegg er født sent på året, når skoleklokka ringer inn.

Vi er heldigvis veldig heldige med skoleveien vår (den går gjennom en skog), så fremover får vi en god gåtur til skolen hver morgen. Jeg er for alt som kan brenne opp litt energi hos de minste før man skal i gang med dagen 😉 Vi må ut av dørene litt tidligere enn vanlig, så her er det bare å komme seg inn i nye rutiner og satse på at de sitter til skolen begynner.