DET HANDLER OM BALANSE

Har du tatt fri fra treningsrutinene dine i ferien du også? Sommeren startet litt på feil fot, bokstavelig talt, for min del. Jeg klarte å få en skade i foten min, og etter det har det rett og slett vært litt skummelt å gå skikkelig i gang med yoga igjen. Også har det kanskje vært litt fint med en unnskyldning for å ta livet litt ekstra med ro også? Jeg heller mot det siste..

Uansett, nå har foten vært fin en stund- og jeg prøver så smått å få inn gode yogarutiner igjen. Jammen er det ikke like lett om sommeren, for dagene har en egen evne til å forsvinne på. Og ferieprioriteringen, vel den er som seg hør og bør på ferie den også.

En annen ting som forsvinner fort er balansen- det er helt utrolig. All trening er jo ferskvare, men etter å ha jobbet masse med å klare alle disse øvelsene på ett ben, var jeg faktisk overrasket over hvor fort denne balansen dro igjen etter noen uker uten trening. Så her er det bare å komme i gang, motivasjonen er i hvert fall på topp for å entre høsten med gode yogarutiner.

Lagre