DETTE BRUKER JEG FOR Å FÅ STERKERE NEGLER

Jeg har typiske negler som fliser seg fort, knekker, og ikke blir lange av seg selv uten litt hjelp.  Jeg sverger til naturlige negler, men selv de lyseste neglelakker får fort hakk i seg, og begynner å flasse på mine negler. Den reddende engelen for neglene mine, har vært Tough Cookie. Denne lille flasken er en lakk som behandler og styrker negler som brekker og blir fort ødelagte. Og den VIRKER, noe som av erfaring ikke er en selvfølge med slike vidundermiddel. Den gir i tillegg et lag med blank lakk på neglene, så de ser automatisk mye mer velstelte og fine ut med denne på.

Jeg har alltid en god negleolje stående fremme på badehyllen, og denne som også er fra ORLY gir både pleie og fukt. Nude neglelakk er alltid en vinner, og jeg har brukt den samme fra Micro Cell i flere år. Den ligner mer på shellac enn vanlig neglelakk, og sitter derfor mye lenger på. Selv om den er like enkel å fjerne med neglelakkfjerner som andre type lakk. Så der har du mine 3 favoritter når det kommer til å holde neglene fine.