DETTE BRUKER JEG PÅ LEPPENE MINE


Jeg fikk en veldig hyggelig kommentar fra en leser som lurte på hva jeg brukte på leppene mine forleden! Jeg har alltid en lipgloss eller tre liggende rundt i vesker og lommer, og en fin lipgloss er min favoritt for å få litt farge i ansiktet med en ellers enkel sminkerutine. En rød leppestift er også et sikkert middel for å sette fokus på leppene et trøtt øyeblikk eller grå mandag, og for tiden slenger jeg denne leppestiften fra Lancome i vesken for en enkel oppdatering i løpet av dagen. Den er blank i fargen, noe som gjør at den er lett å påføre og ikke så avhengig av en lipliner for å bli fin på (jo enklere jo bedre!). Du ser navn og nummer på den under!


Jeg har alltid vært svak for disse lipglossene fra Chanel. De kommer i nye farger hele tiden, og jeg er spesielt glad i de forskjellige rosatonene. Nr 610 (den blekrosa glossen i midten) er den jeg er opphengt i for øyeblikket, mens den knallrosa til høyre nr 194 gir et ekstra kick og masse farge.Jeg titter alltid etter en ny farge når jeg er innom en taxfree, så det er min lille flyplassrutine å se etter farger til leppene.