DRESSBUKSER I ULL

Jeg har fått helt sansen for dressbukser i ull om dagen. Helst høye på livet, varme, og ekstra fine med en pologenser til. Disse fra acne har raskt blitt mine go to party pants også. Når man har lyst å være litt, men ikke for pyntet.

Som sikkert mange av dere, tenker jeg også mer og mer på dette ansvaret vi har for å handle mer bærekraftig når det kommer til klær. Måten jeg prøver å navigere i dette, er å forsøke å kjøpe færre plagg, i bedre kvalitet, som varer lenger. Jeg sier ikke at det er LETT, men det å tenke over hvilke plagg man behøver/har lyst på, kontra det man kanskje ser i et butikkvindu og kan kjøpe tre stykk av uten at det svir, er kanskje ikke den beste tilnærmingen til det å ha en garderobe som fungerer og gjør at man føler seg vel. Det er en prosess- men jeg prøver å ha et mer bevisst forhold til det å tenke på hvor mye bruk man kan få ut et plagg enten det dreier seg om de litt dyrere merkene, eller de rimelige kuppene.


/Bukse Acne / Jakke Bik Bok /

Sitter du på et lurt tips til hvordan man kan handle mer bærekraftig? Jeg tar i mot med takk!