HAR DU HATT EN FIN HELG?

Og ikke minst, en fin mandag? Vi skulle jo på skøyteløp i går, men sykdom i familien skulle ha det til at planen ble forandret. Vi kastet oss like gjerne rundt, og fikk med oss Barnas Holmenkolldag i stedet. Årets løype ble elgløypa, og vi fikk gå sammen med mini. Utrolig gøy altså, så det kan anbefales.

Ellers har vi kost oss hjemme i helgen. Med trykk på kos- etter flere måneder med kaos, har roen virkelig senket seg. Vi synes det er så hyggelig å skubbe bort hver vår stol foran peisen, og timene flyr i godt selskap. Vi har jo plutselig tid, og ikke minst overskudd, til å snakke sammen igjen. I går tok vi til og med frokosten foran peisen. Jeg fikk krølle meg opp i stolen med en ekstra kaffekopp og et par magasiner (hei morsdag), mens guttene spilte sjakk. Jeg hadde seriøst lyst å stoppe tiden.
Med en liten som ikke var helt i form i dag, følte vi oss rimelig innesnødde. Ryggen henger jo nesten ikke på lenger etter den evinnelige måkingen med dette snøværet. Da passet det faktisk veldig godt å begynne på det første gardinprosjektet i dag. Stoffet kom i forrige uke, og det blir så fint. 4 høyder skal opp i stuen, og det er ikke mye igjen før alle sammen er ferdigsydd! Et par timer i morgen så tipper jeg alle er klare. Så er det bare å få tak i gardinskinner, og få hengt dem opp. Hurra, gardiner er livet!