EN NY TILVÆRELSE

Se på han her da! I knappe fire uker har vi bysset, skiftet bleier, kost og blitt kjent med denne lille kroppen (fullt så liten var han vel ikke, med sine knappe fire kg da han kom :0). Ting har begynt å roe seg, og det er godt å kjenne på hverdag og høst syns jeg.

Det tar jammen på kroppen å gå gravid, og de første par ukene etterpå har jeg ikke akkurat vært på topp. Det har riktignok SETT ut som om jeg har vært på topp, så stakkars T når jeg plutselig satt der en lørdag og gråt og sa at NÅ BLE DET FOR MYE FOR MEG, etter at vi hadde gjort typ fem ting. Så da lærte vi det.. Men nå er i hvert fall ikke alt vondt lenger! 😉

I starten da melken kom hadde jeg store kuler under armene, og siden jeg har hatt min del med brystbetennelser tidligere, tvang jeg meg selv til forsiktig prøve å massere dem mens jeg ammet, og mens jeg stod i dusjen. Enn så vondt det gjorde, ble det litt bedre dag for dag. Nå har operasjonssåret etter keisersnittet lukket seg helt fint, og jeg venter i spenning på at alt inni der skal gro sammen igjen også. Så blir det litt enklere med bæring, og herjing med vogn ut og inn av bil (jeg har selvsagt gjort det også til nå, man må jo bare det om man vil komme seg noe sted..).

Jeg føler meg veldig HELDIG om dagen, gutta krutt, tenk jeg skulle få to av disse! Den lille bedside krybben er forresten helt gull. Det fungerer så fint å ha den inntil sengen, og gjør at jeg enkelt kan løfte babyen frem og tilbake til sin egen seng når han våkner om natten. Jeg går på rundt regnet 3 timer søvn på det lengste strekket om natten nå, så det er jo ikke så aller verst. Men det merkes jo, jeg drikker litt mer kaffe enn vanlig kan du si 😉