EN RØD KJOLE


Det er ikke til å komme unna at jeg er i FULL nesting modus om dagen. Kroppen samarbeider ikke på søvnfronten- og det er utrolig hvor mye som kan gjøres når man tilbringer halve natten våken.. jeg snakker nettshopping. Så nå har jeg fått på plass en del babyutstyr jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med. Det kommer i et eget innlegg veldig snart.

Så var det bare det at når søvnen mangler om natten, blir dagen helt koko. Etter alt jeg kan lese meg opp på, er det vist helt normalt å ikke sove i siste trimester. Hvor lenge det skal kunne gå lurer jeg veldig på, for det kan jo ikke være bra å være fullstendig utslitt lenge før fødselen setter i gang heller.

      
Uansett, det er sommer i Oslo og det er utrolig deilig. Iskaffe og vannmelon er mine must haves om dagen. I tillegg går jeg og knasker på isbiter, jeg får bare ikke nok. Jeg forsøker å «bruke opp» kjolene som fortsatt har plass til magen, og må le hver gang en av dem blir altfor kort om det har gått noen uker siden sist jeg testet. Denne røde fra fashion nova funker fortsatt.