FAB FOR YOUR ABS / THE AB ROLLER


Jeg har fått en ny favorittdings når det kommer til trening hjemme! I tillegg til å gjøre yoga, er jeg avhengig av styrketrening for å bli sterkere og trene kjernemuskulaturen, og ikke minst for å få overskudd og energi i hverdagen. Og siden jeg ikke er så flink til å holde motivasjonen oppe på treningsfronten uten å ha noen praktiske hjelpemidler (type egenvekttrening blir for kjedelig for min del, selv om det helt sikkert funker som bare det!), hadde jeg ikke trodd at jeg skulle si dette: lykken i livet er en rulle! Jeg må le, men denne rullesaken her, med et hjul og håndtak på hver side må være noe av det mest praktiske jeg har kjøpt meg på lenge. Den finner frem til magemuskler der ingen trudde at nokon magemusklar kunne bu.


Måten du bruker den på er at du står på knærne på et mykt underlag, for så å holde fast i hvert sitt håndtak og rulle deg fremover så lang du er, før du ruller deg tilbake igjen. Den er utrolig effektiv for magetrening, og svir virkelig. Ikke minst er den lett å pakke vekk, og fantastisk praktisk å ha hjemme.

Om du lurer på akkurat hvordan du skal gjøre det finner du en video her som viser den i bruk. I samme video finner du også 10 andre måter du kan bruke den på! Du finner ab roller i de fleste sportsbutikker vil jeg tro, jeg fant til og med min på salg!