FAVORITES / GOLD HOOPS


70-tallets små hoops, eller øreringer er tilbake! Jeg har forelsket meg helt i en bitteliten smykkebutikk på Frogner, som heter Pièces Uniques. Der har jeg funnet disse fine gull hoopsene, mine nye hverdagsfavoritter. Jeg er vane-menneske delux, og har noen få smykker som jeg bruker hver dag. Men øredobber synes jeg er litt vanskelig å finne, så jeg har vært på jakt etter noen enkle gullringer en stund nå.

Ikke skal de være for store, for små, eller for kjedelige og nå fant jeg alt jeg ville ha. Om du ser dem på nært hold, ser du at de er flettet eller vridd på en måte. Så fine!

The seventies hoops are back, and I’ve found my favorites! I’ve fallen in love with this beautiful jewlery shop called Pièces Uniques situated at Frogner here in Oslo, who has the most gorgeous and playful pieces. I really like the detailing in these hoops, and that they’re 18k gold. You’ll probably see me wearing them every day from now on.