TIDENES FAVORITT/HAT AKTIVITET

Jeg holder på med tidenes favoritt/hat-aktivitet for tiden, nemlig organisering og oppryddning av underetasjen vår. Det er ikke akkurat lite igjen å ta tak i.. Jeg sier favoritt, for når man først kommer i gang er det utrolig digg å ha ting på stell. Det er riktignok fullstendig hat å komme seg inn i riktig modus, spesielt siden det enda en stund egentlig bare vil si å flytte rundt på både møbler, verktøy og et lite liv i kasser som fortsatt ikke har noe sted å være.

I helgen fikk vi skiftet dekk (skjebnens ironi at vi våknet til snø 1.mai!), og da ble jeg ekstra giret på å få fremgang i hvordan vi skal innrede kjelleren. Der blir det både kjellerstue, eller man cave om du vil, et superfresht vaskerom, gjesterom, bad og boder. Akkurat nå, vel, det ser rimelig stusselig ut der nede. Det meste av plassen er fyllt med det som skal på plass der nede, ETTER at alt er ferdig. Vi har ikke helt koordinert levering av møbler og utstyr kan du si. Skyvedører og flis til vaskerommet står stablet, en ekstra vaskemaskin og tørketrommel, møbler, paller med nytt gulv etc.

Men med plass i bodene, løser problemene seg. Ps: Disse bildene har ingenting med denne teksten å gjøre, men sånn er det 😉

Av og til må det bare bli sort på sort på sort.