FEIRER 10 ÅR MED BLOGG MED NY BIL

Det overgår kanskje det å «kjøpe noe fint til seg selv» når man har gjort noe man føler fortjener en liten oppmerksomhet- MEN jeg feirer 10 år med blogg i år, med ny bil! Like upraktisk som jeg er, med hvite seter og knallblå lakk. Men jeg elsker den, vi har allerede utviklet et nært og godt forhold på bare noen få uker. Den har til og med lært seg hvordan jeg liker å ha rattet, OPPVARMET (etter entusiasmen å dømme skjønner du kanskje at dette er mitt aller første oppvarmede ratt i en bil noensinne).

10 ÅR, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve så mye med denne bloggen som jeg har gjort. Sammen har vi blitt voksen på veien. Denne digitale versjonen av meg, hvor jeg deler små innblikk i hverdagen med dere. Tenk at vi skulle henge sammen i et helt tiår! En milepæl verdt en stjerne i boken.

Tusen takk til alle dere som har klikket dere inn opp gjennom årene, lagt igjen noen ord eller kommet med irriterte observasjoner om skrivefeil og krøllete skjorter, takk til hver og en <3

Misforstå meg rett angående det upraktiske, jeg har aldri hatt en el-bil med så lang rekkevidde og god plass!