FELLESFERIE OG EN HENGEKØYE


Jeg har gjort som de fleste andre virker det som, og tatt helt fri i helgen! Fellesferie i juli betyr stille dager, bokstavelig talt. Det er jo som om hele byen har stoppet opp. Da er det vel ingenting annet å gjøre enn å slenge seg i en hengekøye og bare nyte livet. Vel, i dag er det ny uke, en ny dag og jeg nyter en deilig kaffekopp mens jeg har lest meg opp på nyheter og startet dagen på en rolig tone. Med hjemmeferie er det like spennende hver dag om været kommer til å holde, jeg holder fortsatt en knapp på at det blir knallvær utover dagen i dag også. Jeg har nemlig store planer om å slenge meg fra et tau ut i et tjern.


Men først står en aldri så liten shoppingrunde på planen! Om du lurer på hvor jeg skal kan du titte innom min snapchat tinemonsen for å bli med 🙂