FORELSKET I YOGA IGJEN

Yogaen og jeg slo opp tidligere i vinter, eller som Ross ville ha sagt, «we were on a break!» Tiden, energien eller overskuddet strakk ikke til under oppussing gjennom vintereren, jobbprosjekter og familietid. Så yogaregimet fikk vike, til motivasjonen og overskuddet var tilbake. Det er det nå! I tillegg er favorittlæreren min Maria, tilbake på plass i sitt gamle studio på Vinderen. Det skal vise seg at jeg er et skikkelig vanedyr, og med matten på plass i det gamle studioet var det faktisk enklere å finne tilbake til rutinene.

Balansen har heldigvis ikke forsvunnet helt, så nå gleder jeg meg til å finne tilbake til yogaformen, som jeg jo hadde jobbet rumpa av meg for å få! Treningsmålet mitt for sommeren er altså: Bli mykere, sterkere, og mer fokusert. Woop woop, det er bare å sette i gang.
Treningssettet mitt er forresten fra et merke som heter Olympia, de har utrolig mye fint yogatøy! Jeg har hatt det liggende i skapet en stund, og litt nye treningsklær hjelper alltid på motivasjonen.