FØR/ETTER BILDER OBAGI UKE 1

Jeg må advare om at dette blir for spesielt interesserte, men jeg lovet jo å fortelle litt mer om Obagi! Det er 1 uke siden jeg begav meg ut på Obagieventyret og begynte på en Obagikur. Hvordan har Obagikuren virket så langt? Jeg er stiv i maska, litt øm og sår rundt øynene, og jeg flasser. Bildene i midten tok Silje på klinikken da jeg bestemte meg for å prøve Obagi for en liten stund siden. Etter 1 uke på Obagi er jeg rød, stiv og litt sår, men det er ikke vondt. Når jeg vasker ansiktet med rens om morningen forsvinner mye av den tørre huden som dere ser på bildet under, og det ser slettes ikke så ille ut om dagen. I løpet av ettermiddagen/kvelden sprekker det litt opp igjen, men det kan jeg leve med. Det svir litt når jeg skal ha på serum etter rens, men ikke når jeg tar på tretinoinkremen om kvelden. Jeg synes dette er kjempespennende!  

Etter 1 uke:                                                                                                            (min høyre side, speilvendt i forhold til førbildene)
Før Obagi:
Jeg valgte å begynne på en Obagikur fordi huden min aldri ble den samme igjen etter et svangerskap og en hektisk barseltid med brystbetennelser, antibiotikakurer og stress. Akne ble til aknearr, og det kom stadig nye kviseutbrudd. Når jeg får sol i ansiktet kommer også pigmentflekker under øynene tydelig frem, som er et resultat av tidligere solskader. Men allerede nå ser huden min helt annerledes ut. Kviser og urenheter har tørket inn og nesten forsvunnet helt, og huden er mye glattere og jevnere. Jeg må bare si at jeg er veldig spent på fortsettelsen! Jeg fikk lov til å ta en litt snill variant av obagikuren, og jeg bruker en god mix av obagiprodukter. Noen hadde jeg fra før, også har jeg supplert med noen nye. Hvilke Obagiprodukter jeg bruker kan du se i dette innlegget.

Hva syns du, har du noen Obagitanker?