FROGNER

I dag har jeg og min lille ruslet gatelangs på Frogner med Thea. Lille w holdt ut en kjapp kaffe på kaffebrenneriet også, og oppførte seg særdeles fint i hele 20 minutter. Det er ny rekord. Når det er sagt har jeg ikke en kafébaby. De dagene tok brått slutt da han rundet 4 måneder. Da hadde han allerede i flere uker ymtet frempå sin misnøye. Siden har han det best i full aktivitet, ikke i en barnestol eller vogn på kafé. Han skal helst opp, frem, ut og ned. Med eller uten sko, det er han mindre nøye på. Vent vent vent vent! Mamma jeg har ikke tid!

Denne matchingen er mer eller mindre gjennomtenkt da det var disse rød buksene som var rene og lå på toppen av bunken 🙂 Men litt rødt er jo alltid gøy! Jeg hadde nesten glemt litt av det, men det er jo fredag i dag! Å, i kveld skal vi bare kose oss, og prøve å legge ned jobb, datamaskiner, mapper og filer og bare være oss to.

// Antrekk mor: Jumpsuit bikbok / genser only / jakke gina tricot  / Antrekk barn: bukse og jakke fra vareprøvesalg hos Daisy / body petit bateau //