GARDEROBE FØR/ETTER

Garderoben er endelig oppe! I gangen fikk vi fort øynene opp for at vi manglet oppbevaring. Med en hel vegg til disposisjon, bestemte vi oss for å utnytte akkurat det. Hele veggen. Tidligere var det kun tre veldig smale skap satt sammen i denne nisjen. De gikk heller ikke helt opp til taket, og det ble fort knotete med altfor lite oppbevaring. Da blir det overfylt og rotete med en gang, og vanskelig å få noe system i alt man har av sko, yttertøy/ votter/hansker/barnehagesekker/tilbehør etc.

Jeg tegnet opp en skisse, hvor vi også utnyttet veggen til høyre på bildet til skohyller. Denne er ikke like dyp som resten, da det er en mur fra peisen bak, men den er akkurat dyp nok til å få plass til skoene til T! Så fikk vi den plassbygd. Garderoben ellers er dyp nok både til å ha hyller innerst, til heng utenfor der igjen og til en skuffeseksjon i det ene skapet. Jeg kan vise dere hvordan vi har gjort det innvendig senere, men her kommer i hvert fall en titt på hvordan det har blitt etter en grundig makeover.Garderoben strekker seg nå fra gulv til tak, og fra vegg til vegg. Den rommer så mye, og jeg blir oppriktig glad av å hvor lett det er å ha system her nå. Den er malt i fargen Oval Room Blue fra Farrow&Ball.
Jeg får plass til fire par av mine sko på hver hylle, mens T sine herresko får plass tre i bredden. I det ene skapet har minstemann egne hyller til sine sko, og og det er så fantastisk å faktisk kunne se hva man har. Og vite hvor man har det. Jeg håper du fikk litt inspo til hvordan du kan utnytte plassen litt bedre!