GARDEROBELØSNING SKRÅTAK SOVEROM

Har du lyst å se hvordan garderobeløsningen ble på soverommet? Sjekk før-bilde her.  Dette har jeg ventet på, drømt om og gledet meg til! Jeg er ingen teknisk tegner, så jeg er avhengig av å kunne samarbeide med flinke folk som skjønner hva jeg mener- ut fra strektegninger og forklaringer. Denne garderoben hadde jeg inne i hodet mitt, helt til møbelsnekkerene startet.

Skråtaket er ingen hindring lenger. Idéen om en lang skaprekke under skråtaket som kan dras ut, har blitt til virkelighet. Vips er all plassen som var gjemt innerst under skråtaket, i full utnyttelse!


I tillegg til alle skapene under skråtaket, har vi fått hvert vårt skap med både heng og skuffeseksjoner, i full størrelse på motsatt side. Akkurat dette var et stort savn, og ble enda bedre enn jeg hadde forventet! I skapene under skråtaket, er det både heng og hyller for praktisk oppbevaring. Det var viktig for meg å tegne opp, for hyller er viktigere enn man tror. Jeg har også tatt med et eget skoskap, men det kan jeg vise dere senere.


Ble det ikke fint? Vi har brukt samme møbelsnekkere til denne garderoben, som til den vi har i gangen. Begge laget av Elen møbelstudio.