GJENBRUK PÅ BABYUTSTYRSFRONTEN

Litt tidligere i sommer fant jeg noen kupp på FINN, bl.a dette fine (og nesten ubrukte!) stellebordet til en hundrelapp. En ekstra bonus? Jo, at man slipper å skru ting sammen selv!! Bare det kunne jeg ha betalt ekstra for.. Så da var det bare å hive seg i bilen og få det med hjem. FINN og TISE altså, jeg digger gjenbruk!

Nå er i hvert fall stellebordet på plass på badet, sammen med noen myke tøykurver (som jeg egentlig tror er blomsterpotter..) som jeg fant på salg. Kjekke å ha til tørre mesosoftkluter, og for å enkelt samle diverse ting som salver, termometer, negleklipper etc. Også ser det litt ekstra ryddig ut siden bleiene har fått plass i stabler bak håndklærne 😉

 

En annen erfaring på babyutstyrsfronten jeg har tatt med meg videre fra forrige babytid- er en badestol til badekaret. En slik smart stol eller støtte til å ha i badekaret gjorde at jeg fikk to hender fri, og noen minutter på badet til meg selv før dagen startet.