GLØD I HUDEN MED NÅLESTIKK

Hudjunkie som jeg er må jeg bare fortelle litt om den siste hudbehandlingen jeg har tatt. Jeg vet ikke hvor mange år jeg har sverget til Silje Austnes(du finner henne på Beth’s Medispa), men jeg spør alltid om det er noe nytt jeg kan gjøre for å booste huden. Etter masse solkrem, noen kjipe utbrudd, og stress som hadde satt seg på tampen av sommeren, var jeg så klar for å hjelpe huden litt i gang igjen nå. Jeg vil ha glød, fukt, og bare skikkelig fresh hud jeg!

Så i forrige uke falt jeg for fristelsen for å prøve noe som heter Juvederm volite. Ikke spør meg om det rent tekniske, men det skal være noe av det nyeste for huden. Og med masse små nålestikk får huden en super-boost med både fuktighet og elastisitet. Huden blir mer spretten, jevnere og ikke minst full av fukt. Jeg er super happy, huden har virkelig fått tilbake gløden sin. Den er veldig god på arr også!


Om du er var for nålestikk må du ikke se på videoen under! Jeg filmet en liten snutt underveis som jeg sendte til Silje etterpå, som hun la ut på sin instagram (og ja, du må tåle å bli stukket litt på ;).

 

 

Lagre