HÅRFJERNING MED LASER SOM IKKE GJØR VONDT?

Sponset

I starten klarte jeg ikke å tro på det. Vi kvinner er jo så vant til at ting skal være vondt for at det skal fungere… vi vokser, og napper, lugger og epilerer. Er det ikke vondt? Da kan det vel heller ikke funke. I sommer startet jeg opp igjen med prosjekt hårfjerning med laser- et prosjekt jeg faktisk startet på for mange år siden. MEN som var altfor vondt til å klare å gjennomføre den gang da. Om du har testet laser før vet du kanskje hva jeg snakker om, det var bare ikke verdt det!

Jeg må ha skjønt noe, for spol frem 6 år og si hei til ny teknologi. Jeg var gjennomskeptisk, både til om det kom til å funke, og om det kom til å være så «smertefritt» som Karine på Medskin Beauty skulle ha det til. Karine Meltvedt jobber på Røa, og har over 10 års erfaring med laser. Så i sommer tok jeg motet til meg og satt i gang, her skulle det bli fritt for hår. Med helt ny teknologi og ny laser, skulle jeg bli hektet.

Resultatet er at jeg ikke har brukt høvel en eneste gang under armene i sommer. Håret er borte! Ikke var det vondt heller- det var det jeg gruet meg mest til. Jeg holdt pusten første gang hun startet, og bare ventet på den stikkende brennende følelsen. Som ikke kom. På runde 3 (hun stryker over områdene tre ganger) kunne jeg kjenne at det lugget bittelitt. «Nå begynner det tenkte jeg, nå blir det vondt!» Og så var hun ferdig. «Hva, er du ferdig nå??»

Det er ganske herlig å ikke tenke på å måtte barbere under armene lenger. Ikke har jeg røde nupper etter voksing eller barberhøvel heller, og huden er så myk og glatt. Så fornøyd er jeg, at jeg gikk sporenstreks over til legger og lår. Det er mitt neste prosjekt til sommeren 2019, tenk å slippe hår! Bikinilinjen neste sier jeg bare.

For trikset er å starte med hårfjerning nå, slik at man kan ta de behandlingene man behøver gjennom høsten og vinteren. For det tar litt tid, man skal få med seg de ulike vekstfasene til hårene for å få det beste resultatet med laseren.

Men det funker, og under armene er den beste motivasjonen å starte med. Der behøver man heller ikke like mange behandlinger for å se resultatet! Om du har fulgt meg på instastory i sommer har du kanskje også sett at jeg har brukt laser på en haug med sprengte blodkar på lår og legger. Det er helt villt hvordan det har blitt, så jeg lover å oppdatere med før/etter bilder når jeg er ferdig med behandlingen.