HEI FRA PALMA


I pinsen var vi så heldige at vi fikk litt sol på kroppen, saltvann i håret og sand under bena. Jeg har blitt så glad i A-formede sommerkjoler, de passer stort sett over magen og er veldig behagelige å gå med. Jeg fant denne fine hvite på HM for litt siden, og den ble med da jeg pakket kofferten. Palma er nydelig, også er det så deilig at flyturen ikke er altfor lang! 3 timer og litt, det funker veldig fint med barn (og barn i magen).

Det var hakket verre å finne en behagelig stilling å sitte i nå kan du si, og jeg heller vel mot at jeg er ferdig å fly for denne gang i graviditeten. Resten av sommeren (eller hva skjedde egentlig med sommerværet..?) skal nytes hjemme. På fredag kommer skapene til barnerommene også, det blir så gøy. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i gode skapløsninger skjønner du.. 😉