HEI VERDEN HEI MAGE


Det er ikke veldig lett å kle seg for tiden.. Som du kanskje ser, MAGEN bare hei hei. For ikke å snakke om cup-størrelsen som bare tar helt av. Jeg og de myke bralettene mine har sagt farvel for lengst. Siden sist jeg var gravid, har moten forandret seg. Denne gangen har jeg gått på en real smell med alle mine high waist jeans! Sist kunne jeg i hvert fall bruke flere av jeansene mine som var lave på livet en god stund, godt hjulpet av litt kreativitet og en strikk rundt knappen. Så jeg har allerede omfavnet graviditetsbukser, selv om jeg fortsatt ikke klarer å finne helt de riktige (har du tips blir jeg superglad!).

I tillegg er det iskaldt ute, det er fortsatt klink is flere steder (les: vi snakker vinterstøvler ved levering på skolen), og jeg vil bare gå med noe som er mykt, og godt mot kroppen! Så dette er vel det nærmeste et «antrekk» jeg har kommet på lenge. Kroppen har begynt å lystre igjen, og solstrålene hjelper virkelig på vinterdvalen jeg har vært inne i så lenge nå.

     
Fem måneder på vei- jeg ser for meg at dette blir tidenes bump etter hvert.